Extensions

Extension

Pruta inte med kvalitet när du ska köpa extension. Billigare och sämre märken kan skada håret och ge det men som frisören får kämpa mycket med för att återställa. Med extension från det internationella märket Belle Madame så kan ni känna er trygga att håret mår bra.

Med Belle Madame extension så kan era kunder använda löshår i flera månader för att sedan ta av det utan att det befintliga håret har tagit skada. Anledningen till detta är att Belle Madame har genom mycket forskning och lång erfarenhet kunnat ta fram produkter för människor över hela världen med olika bakgrunder som verkligen är skonsamma.

Alla har rätt till att känna sig fina. Med en extension så blir det enkelt att snabbt göra en radikal förändring i en vardag som ibland blivit grå. Med förändringar i vardagen så gör du livet mer spännande. Du behåller och utvecklar din kreativa sida och blir mer levande.

Ditt hår är ett sätt att kommunicera med andra människor, stil och frisyr är en effektiv metod att berätta var du står i livet och vem du är. Genom att lyfta fram dig själv och ditt inre så kan du också mer tydligt berätta för alla vad du vill.

En extension ska vara enkel att sätta på. Den ska också vara skonsam mot håret samtidigt som det är en vacker accessoar.

Ta hand om dig själv

Du ska inte behöva göra om dig själv, bara lyfta fram ditt inre jag. Det låter kanske som en klyscha, men alla människor är vackra. Ibland är livet bara lite tufft, då är det svårt att se sin egen inre skönhet och inte helt lätt att visa upp den heller.

Det är vid sådana tillfällen som en extension kan ge dig ett lyft i vardagen. Detta är inte bara för unga tjejer, alla kan bli gladare med en extension. Prata med en bra frisör som har Belle Madames produkter i sitt sortiment.

Belle Madame garanterar kvalitet

Bellemadame.se är den svenska återförsäljaren av det internationellt välkända och erkända märket Belle Madame, vi är en internationell familj som är specialiserade på att sälja hårprodukter. Allt det som passerar vår butik och ut till kunderna måste hålla den bästa kvalitet.

Ingen ska bli missnöjd av våra produkter, det är så vi har överlevt och stärkt vårt varumärke i den mördande konkurrens. Helt enkelt genom att vara både bäst när det kommer till kvalitet men också erbjuda produkter som är stilfulla och moderna.

Det är viktigt att vara utåtriktad och se trender komma och gå. För oss på Belle Madame är trenderna avgörande för att vi ska kunna erbjuda våra kunder det bästa. Genom att vara klassiskt stilfulla och samtidigt före vår tid så står vi stadigt i den globala konkurrensen.

extension