Håravfall

Håravfall

För många människor kommer håravfall plötsligt. Anledningarna kan vara många, men det viktiga är att det finns hjälp att få. Belle Madame är ett internationellt erkänt företag som hjälper er som av olika anledningar vill ha ett nytt hår. Våra produkter är vetenskapligt testade och framtagna.

Håravfall kan komma plötsligt eller successivt, oavsett så innebär det en förändring i vardagen. De flesta människor har inte räknat med det. Att förlora håret kan också upplevas som obehagligt, det kan påverka självförtroendet och i längden också din mentala hälsa.

Men det finns hjälp att få, diskret och personlig hjälp. Hos Belle Madame i Sverige så har vi olika lösningar beroende på din situation och behov.

Peruker

Peruker kan vara en lösning när ditt hår har fallit av. I vårt sortiment finns många peruker som hjälper dig att känna dig trygg med din vardag. Våra peruker är tillverkade av ett naturligt material som ser precis ut som vanligt hår.

En peruk är en bra lösning för dig som inte har kvar någon egen hårbeväxtning. Detta är ett enkelt sätt att snabbt få ett hår som du känner dig självsäker med. Du behöver heller inte oroa dig att det kommer att synas. Våra peruker är så väl framtagna att de kommer se helt naturliga ut.

En peruk är också en bra lösning för dig som gillar snabba förändringar, att byta stil eller look plötsligt för att sedan återgå till den vanliga. Att använda peruk har människor gjort sedan Antikens Grekland och Rom. Det är egentligen lika naturligt som att ha ett vanligt hår.

En peruk är lätt att sköta och enkel att sätta på huvudet. Det ska inte innebära mer arbete än att sköta ett vanligt hår.

Du ska kunna leva ett så normalt och behagligt liv som möjligt med din peruk. Självklart ger vi också garantier för att det ska fungera precis som du förväntar dig att det ska göra.

Hårersättning

För dig som drabbas av håravfall men fortfarande har en del av naturlig hårväxt kvar så kan hårersättning kan vara den bästa lösningen. Med hårersättning får du snabbt och säkert en egen och

Med hårersättning från Belle Madame i Sverige så får du ett nytt och konstgjort hår som precis liknar ditt gamla. Du kan känna dig säker på att det inte kommer att synas. Våra ersättningar är gjorda på ett sätt att de ska sammansmälta med dig och ditt utseende.

Vi använder oss av en teknik som är både sofistikerad och enkel. Det är helt enkelt så att vi bygger din hårersättning på håret som redan finns på ditt huvud. Det är en metod som är vetenskapligt prövad och säker från biverkningar. De medel som vi använder är skonsamma och kommer inte att påverka dig i ditt vanliga liv.

Du behöver inte oroa dig för att din hårersättning ska kräva en massa skötsel och omsorg. Det är inte mer avancerat än att vårda vanligt hår. Du tvättar det regelbundet och kammar det precis som vanligt hår.

Med en hårersättning kan du känna dig säkrare i sociala situationer och behöver inte tänka på att människor tittar. Många människor använder redan våra produkter utan att det syns. Du är bara en av många som kan få möjligheten att få ett nytt hår och trotsa det eländiga håravfallet.

Hör av dig till Bellemadame.se om du har frågor kring våra produkter.

Håravfall